Gravura laser

Oferim servicii de gravura si decupare cu laser.

Gravura laser este o procedură specială de inscripționare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizată cu ajutorul laserului. Funcționează similar cu o imprimantă cu jet de cerneală, jetul de cerneală fiind înlocuit cu un fascicul de lumină trimis pe material.

Calitatea

Calitatea gravurii laser este de neegalat. Produce o imagine permanentă, extrem de detaliată și fină, cu o rezoluție de până la 1200 dpi (puncte pe țol). Această rezoluție devine extrem de importantă atunci când ne referim la fotogravură, reprezentarea detaliilor fine, gravură pe sticlă, pe materiale nobile, sau într-unul dintre cele mai dure materiale, granitul. Un mare avantaj îl oferă faptul că prin gravură și tăiere laser, materialul nu suferă deplasări pe masa de lucru, nu necesită prinderi speciale.

Viteza

Laserul oferă cea mai rapidă metodă de taiere de pe piață pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive și de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiționale de tăiere. Echipamentul laser poate fi ajustat în așa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producție de masă, în orice mărime.